Kan ik de Cinevillepas cadeau doen?

De Cinevillepas is ook als cadeau te bestellen, dat doe je via mon.cinevillepass.be/order. Je vult de gegevens in van de cadeau-ontvanger, maar wel je eigen e-mailadres en het postadres waar je de pas zou willen laten bezorgen. Na het betalen van de eerste termijn ontvang je meteen een Tijdelijke Cinevillepas per mail: dit is een pdf-bestand met barcode dat direct gebruikt kan worden tot ontvangst van de fysieke pas. Houdt rekening met een levertijd van de pas van 10 werkdagen.

De maandelijkse incasso's vinden plaats van het rekeningnummer dat gebruikt is voor de eerste betaling. Mocht je willen zorgen dat het cadeau automatisch weer stopt na een bepaalde periode (minimaal 4 maanden, maar dit kan ook meer zijn), dan kun je na je bestelling meteen de klantenservice mailen op service@cinevillepass.be zodat wij een einddatum voor je kunnen instellen.

Wil je het cadeau in één keer afrekenen voor meerdere maanden, dan kun je voor je deze bestelt contact opnemen met de klantenservice via service@cinevillepass.be.

Vous avez toujours besoin d’aide? / Meer hulp nodig? / Still need help? Contactez-nous / Contact ons / Contact Us Contactez-nous / Contact ons / Contact Us